spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Knjige, seminarska gradiva, zborniki

DokumentiDodan dne

Uredi po : Imenu | Datumu | Ogledih [ Naraščajoče ]

Zbornik XVI. tradicionalnega posvetovanja, ki je potekalo 14. novembra 2013 v Ljubljani

V tem gradivu je predstavljeno investiranje v javno infrastrukturo z različnih strokovnih vidikov in opisan način ter potek investiranja v dva velika okoljska projekta, financirana iz sredstev EU, RS in lastnih sredstev občin

V seminarskem gradivu so prikazani zgledi izračunavanja kalkulacij cen ter sestavljanja elaboratov o oblikovanju cen storitev GJS po novih predpisih, zato je to dober pripomoček za tiste, ki se tega šele lotevajo ali pa bi radi preverili svoje prijeme.

V gradivu je predstavljena problematika cenitve gospodarske javne infrastrukture v lasti občin tako z obračunskega oziroma računovodskega vidika kot z vidika načinov izvedbe cenitev. Posebej je predstavljena problematika cenitve nepremičnin objektov in posebej opreme ter posebej tudi cenitev infrastrukture s presežnimi zmogljivostmi. Izpostavljen je tudi pomen katastra kot najboljše podatkovne baze za cenitev  ter povezava med katastrom in registrom osnovnih sredstev (ident > inventarna številka). 

7. marca 2013 smo organizirali seminar Vodenje računovodskih evidenc o GJI v lasti občin, ter pripravili seminarsko gradivo, ki je napisano delno v tekstovni obliki in delno v obliki prosojnic v skupnem obsegu 74 strani.

<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 Naslednja > Konec >>
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB