spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Pretekli seminarji
Spodaj so razvrščeni pretekli seminarji in pripadajoča seminarska gradiva. Lahko jih odprete ali prenesete na trdi disk vašega računalnika.

DokumentiDodan dne

Uredi po : Imenu | Datumu | Ogledih [ Naraščajoče ]
Na delavnici smo obravnavali glavne probleme in posebnosti o odnosih med izvajalci gospodarskih javnih služb na eni in uporabniki oziroma upravniki več-lastniških objektov na drugi strani. Namenjena je bila predvsem osebam, zaposlenim v javnih podjetjih, pri koncesionarjih, v režijskih obratih, ter zaposlenim pri upravnikih več-lastniških objektov. Predavatelj g. Jure Likar (sodnik na Okrajnem sodišču v Ljubljani).
Seminar je namenjen predvsem funkcionarjem in strokovnim osebam občin, priporočamo pa ga tudi direktorjem in vodjem FRS v tistih javnih in zasebnih podjetjih, ki tudi v novih razmerah v svojem imenu in za račun občin ali v imenu občin in za račun občin še naprej vodijo investicije v javno infrastrukturo. Ljubljana, 24. maj 2011, Gospodarska zbornica Slovenije, dvorana A
Seminar je osredotočen na izvajanje javnih naročil v zvezi z investicijami ali obnovami javne infrastrukture.
Seminar je namenjen osebam, zaposlenim v javnih podjetjih, pri koncesionarjih in v režijskih obratih, ter zaposlenim pri upravnikih več-lastniških objektov. 6. april 2011, Ljubljana, Dimičeva 13 (prvo nadstropje GZS, dvorana A)
Na delavnicah smo prikazali izpolnjevanje obrazca za davek od dohodkov pravnih oseb ter ločevanje pridobitnih in nepridobitnih prihodkov ter odhodkov na praktičnih primerih. 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB